• 23.6. - 1.7. 2017
    MARIBOR, SLOVENIJA
  • DO ZAČETKA FESTIVALAŠE -545 DNI...


    • DO ZAČETKA FESTIVALA
      ŠE -545 DNI...
 
NOVICE

Vrača se "rekorderka" Đurologija

ponedeljek

07. 11. 2016

Po navdušenju na Festivalu Lent se v mesto ob Dravi s svojo predstavo Đurologija vrača zmeraj neverjetni Branko Đurič - Đuro , ki podira rekorde po celotnem območju bivše skupne države.

Branko Đurić - Đuro nadaljuje osvajalski pohod po dvoranah sveta, kjer navdušuje razprodana prizorišča - in srca obiskovalcev. Predstavo smo v Mariboru lahko premierno videli na Festivalu Lent 2016, sedaj pa z veseljem napovedujemo ponovno gostovanje v mestu ob Dravi - v soboto, 3. decembra 2016 ob 20. uri v dvorani Union, Maribor.

Branko Đurić - Đuro s svojim prepoznavnim bosanskim šarmom in dolgoletnimi igralskimi izkušnjami, ki jih je dosegal že z kultnimi projekti »Top lista nadrealista« in »Audicija«, v »Đurologiji« prinaša novega, drugačnega, a spet prepoznavnega Đurota, ki skozi 90 minut trajanja showa izvleče najboljše iz vsakega gledalca ter mu pričara nasmeh na obrazu.

Ta svojevrsten (anti)stand up show, kot ga imenuje sam Đuro, je pravzaprav zbirka avtorjevega razmišljanja, ki na zabaven način predstavi vse to, kar ga nasmeji in tudi vznemirja v življenju. 

»Na vsaki predstavi se občinstvo prepozna v situacijah, o katerih govorim, če je to jutranje tuširanje ali vožnja s tramvajem … Na sceni demistificiram tudi sebe samega in ljudem iskreno govorim kakšne občutke imam, o čem razmišljam, kaj me dekoncentrira itd.,« pove Đuro. 

Novi avtorski hit Branka Đurića - Đure je trenutno najbolj gledana predstava v celotni regiji in širše. »Đurologijo« si je v zadnjih treh mesecih ogledalo preko 40.000 ljudi, poleg držav v regiji tudi v Avstraliji, Kanadi, ZDA in Skandinaviji. V vseh mestih v katerih je gostovala je »Đurologija« izzvala velik interes javnosti ter se je za svaki nastop iskala vstopnica več.

Predstava bo v bošnjaškem jeziku!

Vstopnice si lahko priskrbite v Narodnem domu Maribor v času uradnih ur ali z nakupom preko spleta na povezavi http://nd-mb.kupikarto.si/dogodek.php?&dogId=2217&page=2.

Nazaj na Novice