• 23.6. - 1.7. 2017
    MARIBOR, SLOVENIJA
  • DO ZAČETKA FESTIVALAŠE -545 DNI...


    • DO ZAČETKA FESTIVALA
      ŠE -545 DNI...

TOSCA BEAT ● DANIEL VEZOJA

ob 20.30: DANIEL VEZOJA
ob 21.15: TOSCA BEAT

TOSCA BEAT

Zala Hodnik (vokal)
Urška Kastelic (vokal)
Eva Pavli (vokal)
Kristina Golob (klavir)
Žen Beljan (violončelo)
Luka Beljan (violina)
Neo Glušič (sampler)

Slovenska glasbena skupina TOSCA BEAT v svojem ustvarjanju združuje na videz nezdružljivo - modernejšo glasbo, urbane trende in elektronske ritme s klasičnim pristopom in opernim petjem. Tri mlade akademske operne pevke (sopranistke), Zala Hodnik, Urška Kastelic in Eva Pavli, povezujejo in združujejo različne mlade ustvarjalce, glasbenike in umetnike z željo po skupnem kreativnem ustvarjanju.

Skupina je v letu 2015 izdala svoj prvi avtorski prvenec Open Sea z videospotom in uprizorila premierni nastop v Stari elektrarni v Ljubljani. V letu 2016 skupina načrtuje izdajo svoje prve avtorske plošče.

DANIEL VEZOJA

Daniel Vezoja (kitara, vokal)

Daniel Vezoja je singer-songwriter, ki se opisuje kot melanholični optimist. Prihaja iz Brežic, domače pa se počuti v zvokih in skladbah americane, folka ter alt-countrya. Pred dvema letoma je njegov drugi dom postal Dublin s svojo plodno novo kantavtorsko sceno. Redno je igral na tamkajšnjih lokalnih kantavtoskih večerih, kjer je spoznal dublinskega producenta Gavina Glassa, s katerim je posnel svoj samostojni prvenec. Ta bo izšel jeseni 2016, prvi uradni single I Hope The Wind Knows pa je posnel z irsko singer-songwriterico Joanno Marie.

Obišči spletno stran , 2

Ogled dogodka je brezplačen.

S prijazno pomočjo: