• 23.6. - 1.7. 2017
    MARIBOR, SLOVENIJA
  • DO ZAČETKA FESTIVALAŠE -545 DNI...


    • DO ZAČETKA FESTIVALA
      ŠE -545 DNI...

LET'S TALK ABOUT SEX (SLO, CRO)

Tina Gorenjak je sicer diplomirana dramska igralka, a jo že od nekdaj bolj zanima komedija, kot drama. Pred leti jo je v medijski svet lansirala njena avtorska predstava Muca Maca (ali brez ljubezni mi živeti ni) in istoimenski kultni video spot. Ime muca Maca se je drži še danes, kar jo je včasih jezilo, zdaj pa pravi, da bo več kot kul, če jo bodo tako klicali tudi pri devetdesetih. Njena neposrednost in ljubezen do humorja ter komunikacije s publiko so jo pripeljali v svet stand up-a. Njenim kreacijam na različne teme so se gledalci nasmejali tudi v TV stand up oddaji Brez dlake na jeziku, zdaj pa že komaj čaka na vroč večer z motom Let's have sex... ups, pardon- Let's talk about sex!

Domagoj Pinatarić
Domagoj nerad govori o seksu, ker ne sme povedati nič. Tokrat bo poskusil premagati zadržanost in vas prepričati, da ima precej bogato seksualno preteklost. Po njegovih besedah je v tem življenju izkusil med 10 in 20 spolnih odnosov (skoraj prepričan je, da bliže 20), vendar z gotovostjo trdi, da nekajkrat ni bil sam, nekajkrat ni rabil plačati oz. zaradi njih ni končal na sodišču!
Po tehtnem premisleku se pohvali, da si ga njegove ljubezni za vedno zapomnijo in ga do potankosti opišejo policijskemu risarju pri izdelavi fotorobota.

Eva Virc
S stand up-om se ukvarja dobro leto, vendar je v tem času že obiskala številne odre v Sloveniji in po svetu, med drugim Royal national theatre v Londonu, kjer si je ogledala predstavo Fantom iz opere. V prostem času se sprašuje kaj ljudje počnejo v prostem času, rada bere podnapise in ne mara romantičnih sprehodov po plaži. Pohvali se lahko z eno še živečo mačko in tremi medaljami Zlati sonček. Aktualna zmagovalka tekmovanja MLADE NADE v okviru Festivala Lent 2015.

Aleš Novak
Sem komik, ki na odru običajno govorim o stvareh, ki jih obvladam ... no, lahko pa govorim tudi o seksu.

Obišči spletno stran