• 23.6. - 1.7. 2017
    MARIBOR, SLOVENIJA
  • DO ZAČETKA FESTIVALAŠE -545 DNI...


    • DO ZAČETKA FESTIVALA
      ŠE -545 DNI...

YUGO STAND UP (BIH, CRO)

Hazim Mujčinović
Hotel, želel in postal sem igralec ... A moramo paziti, kaj želimo, ker nianse so nianse in mala je razlika med mehiškim serijskim, ameriškim izven serijskim in bosanskim izmučenim igralcem. Z bosanskim šarmom in brez maske vas pričakujem pred vrati sveta sporne produkcije.

Vlatko Štampar iz Čakovca je svojo kariero začel konec 80-ih, ko je izvabil nasmeh na ustnice svoji lastni mami po končanih nepopisnih porodnih mukah. Po tem, prvem in najbolj krvavem nastopu v življenju je mladi Vlatko na samem začetku vzljubil zabavanje ljudi okoli sebe. Le kakih 20 let pozneje se po stand-up podzemlju velemesta Zagreb širijo govorice o dobrosrčnem velikanu duhovitih manir.

Goran Vugrinec-Goc je kot otrok padel v zbiralnik z Red Bullom. Je stalni komik zagrebškega kluba Studio Smijeha. Zagrebčan, nižje rasti, v stand up komediji išče smisel življenja, medtem ko njegov 'levji' značaj uživa pod sijem reflektorjev. Poleg stand up komedije dela kot novinar, dodatno zabavo pa najde v kolesarjenju skozi gozd na gorskem kolesu. Se ne boji višine, vendar se boji, da bi ravno s te višine padel.

Aleks Curač Šarić prihaja iz Reke, trenutno pa živi v Zagrebu. Že na svojih prvih nastopih je prejel topel odziv publike, kar bi pripisali njegovi sposobnosti vzpostavitve pristnega stika z občinstvom. Za seboj ima več kot 300 nastopov. Njegov material zajema šale o odnosih med spoloma, o alfa-moških in kupovanju tamponov. V zagrebškem klubu komedije Studio Smijeha vodi večere stand up komedije.

Obišči spletno stran

S prijazno pomočjo: