• 24.6. - 2.7. 2016
    MARIBOR, SLOVENIA
  • DAS FESTIVAL STARTET IN-545 TAGEN...


    • DO ZAČETKA FESTIVALA
      ŠE -545 DNI...

Sonntag

26.06.2016

23:00

Mladina-Bühne

Konzert

SAMUEL BLUES ● MONOWI TWINS

 

SAMUEL BLUES

Samuel Blues je solo izvajalec, ki je nagnjen k improvizaciji in energičnim nastopom. Na odru ga spremlja ritmična blues kitara in raskav vokal, ki spominja na Toma Waitsa ali hripavega Cobaina.

Mešanico bluesa, psihedelije in grunga snema sam doma na zastarelo Lo-Fi tehnologijo. Poleg kitare igra tudi bobne, bas, orglice in klavir. Star le 17 let je posnel svoj prvi album leta 2013. Nedavno je izšel drugi, kmalu pa prihaja tudi tretji album.

MONOWI TWINS

Je ljubljanski duo, ki ga tvorita Sanja FC in Andi Koglot. Dvojec preigrava mešanico alternativnega rocka s pridihom temačne amerikane in folk glasbe. Monowi Twins sta se poslušalcem prvič predstavila s kratkometražnim EP-jem "5 Tales" ki je izšel v aprilu 2014. Za njim je sledil še dolgometražni "Hush Now" ter temačnejši EP "Then There Were Three".

Njuna glasba popelje poslušalce v svet zaprašenih in osamljenih cest, zakotnih vasi, absurdne atmosfere ter v skorajšnjo parodijo ameriške popularne kulture. Z besedili pa predstavljata temačne zgodbe, naracije in osebne izpovedi. Zasedba je v celoti akustična, saj se banju in vokalu pridružijo še violina (Gašper Povše), čelo (Eva Razložnik), bobni (Robi Bulešič) in kontrabas (Luka Dobnikar).

 

Homepage besuchen , 2

Für den Besuch dieser Veranstaltung benötigen Sie: eine Lenta oder Tageskarte oder eine einzelne Karte.

With the kind help of: